Till toppen

Korta kjolar och kort hår

Alla tycker väl om att ha korta kjolar och shorts på sommaren. Men de dom flesta inte tänker på är hur könt det är med kort hår. man slipper svetten som lägger sig i nacken  plus att det är riktigt frächt! Eller vad tycker ni?


Här är några bilder på kändisar och deras kalufser gjorde dom ett bra eller dåligt klipp. jag säger tummen upp och speciellt för Rihanna

Vickan långtvickan

Victoria Var ju tvungen att klippa av sig håret påfrund av alla hårförlängningar med mera som hade förstört hennes hår så att klippa av allt var kanske inte planerat men jag tycker hon passar bättre i kort. Men hon är förstås snygg i det långa också.
Nelly långtNelly krull
Nelly har också gjort det vågade klippet och blev därmed lite mindre bohem och lite mer 2000-tal
I hennes första musikvideor bla im like a bird har hon uppsatt hår och ser lite bohem-björk-indisk ut vilket inte passar henne lika bra som denna roliga men ändå söta look! SÄTT INTE UPP HÅRET i någon knut, det är finast när det hänger Nelly!


Rihanna långt

Rihanna är en av de vackraste brudarna i världen tänk om man såg ut som henne!?

Söta Rihanna = Långt lockigt hår

Sexiga Rihanna = Kort rakt hår 
Chica Rihanna = kort lockigt hår
Rihanna kortrihanna krull


FRÅGAN ÄR DÅ VÅGAR MAN KLIPPA HÅRET SÅ KORT?!
det tar ju ett tag innan det växer ut igen. Men om man absolut ångrar sig eller tröttnar så finns det ju hårförlängning (ps. hitta en färg som passar dig perfekt för vad är inte fulare än brudar som har fel färg på löshåret... yuck!)

tänkte passa på att lägga upp hennes (lite utjötade) låt Umbrella där hennes korta kaluffs finns med0 kommentarer

Gissa vilken känd sångerska detta ärNär vi ändå snackar om barn så tänkte jag att ni kan få gissa vilken känd sångerska som är med på denna videon... känner du igen henne?
pssst... det är Fergie
0 kommentarer

Blommor, bin och bäbisar

Emma BuntonNaomi WattsSelma HayekToni Colette Xtina
Det är sommar och börjar närma sig hösten (tyvärr) men det betyder att vårkänslorna har haft sin inverkan på några av våra kändisar.  Emma Bunton , naomi watts, salam Hayek, Toni coletta och vår nya hot mama christina aguilera.

Emma Bunton som tidiagare varit med i den stora tjej gruppen Spice girls kan nu föra vidare sitt släktnamn "baby spice" till en ny liten prick.


Och låt oss bara inte hoppas att när Toni Collettas barn inte pluppar ut och säger  "I SEE DEAD PEOPLE" det första den gör. För det hade skrämt s*iten ur mig =S

Chrisitna Aguilera är som sagt helt ny på denna fronten, det är även pappan till barnet jordan bratman. Christina tror jag kommer att bli en grym morsa och speciellt på nattvise delen. tänk vilka god natt sånger som kommer att få höras från den lilla nattkammaren 

tyvärr så har christina nu pågrund av barnet och influensa behövt  syälla in de två kommande spelningarna sedan hon kollapsade bakom scenenen efter ett uppträdandet. Men tat lugnt hon är stark och fortsatte uppträda trots allt. Men hon strök dock några låtar och säger till the Sun:  

- Jag vill personligen be om ursäkt till alla mina fans. Jag är djupt besviken att jag inte kommer att kunna dela med mig av min show till er  alla.  


- Hon är perfektionist och hatar att göra folk besvikna. Men vi hoppas att hon ska ställa in de två sista bokningarna och återvända till Los Angeles och vila, säger en källa till The Sun.  

Men visst  är det vackert att vara gravid. trots alla kräkningr och illamående så tycker jag att dessa kvinnor ser helt fantastiska ut!


 

0 kommentarer